Efbet.com проработи едва преди броени минути, клиенти вече се оплакват, че им липсват акаунти и по брутален начин са им били блокирани сериозни суми пари

След като вчера Специализираната прокуратура съобщи, че започва разследване на дейността на хазартната марка Efbet, днес най-изненадващо онлайн платформата им спря работа. В продължение на цял ден на сайта беше изписано, че тече “ОБНОВЯВАНЕ”. 

В същото време, след като платформата стартира буквално преди минути, поне визуално, не се вижда да има нещо обновено. 

Дали зад всичко това действително се крият технически проблеми на компанията, или причините са други, тепърва предстои да разследват компетентните органи.

Същевременно по-рано днес Фейсбук група с името “А група срещу Efbet” първа съобщи за спирането на онлайн платформата на хазартната мафия. От групата предположиха, че това едва ли е случайно, не само защото никога досега не се е случвало, а и защото вчера спецпрокуратурата съобщи, че започва разследване на компанията. 

Платформата на Efbet стартира отново преди броени минути, като вече има сигнали от клиенти, че им липсват акаунтите или че те нямат достъп до тях. Възмутени потребители се оплакват още, че в един от най-силните спортни събития дни платформата на Efbet им е блокирала значителни финансови ресурси, като някои от тях силно се притесняват, че може би никога повече няма да видят парите си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here