Ако вярваме на новините DJ Валери Симеонов явно “миксира” в полза на Цеките

Връщат комунизма? Цеките са от ДС, а Симеонов иска национализация! Да очакваме ли скоро и трудовите лагери да отворят врати?!

Заместник шефът на народното събрание Валери Симеонов избухна вчера с поредното си безумие – национализация на частните лотарии в България.

Ако вярваме на информацията на близкия до собствениците на Ефбет сайт Novini.bg (Sportal.bg), а по-точно: Предполага се, че внесеният Законопроект е във връзка с грандиозния скандал с “Национална лотария” и неплащането на стотици милиони данъци към държавата, след подаден сигнал от Цветомир Найденов, собтсвеник на Efbet, излиза че Валери Симеонов е почнал работа при Цеките.

Защото е повече от очевидно, че с това свое предложение лидерът на НФСБ изпълнява именно тяхна поръчка. Видимо е, че Валери Симеонов се е хванал на “хорото” на Цветомир, Боян и Стефан Найденови известни, като Цеките.

Новите “работодатели” също като “служителя си” Валери Симеонов са със здрави авторитарни комунистически устои – таткото Стефан Найденов е бивш агент на 6-ти отдел на ДС, а децата му също се държат като редностни последователи на репресивните служби, докато самия Валери с това си последно действие също доказва, че има афинитет към този строй, защото иначе нямаше така бурно да крещи “НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ”!

Всъщност наглостта, лицемерието и безсрамието на заместник председателя на народното събрание, една година преди парламентарните избори, вече направо отблъскват и отвръщават, а това, че се е поставил в услуга на скандалното семейство Найденови, е вече пък пълното дъно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*