Искам да поздравя всички, които работиха толкова усърдно, на министрите, на Станишев, на комисаря Тимерманс, на Жан-Клод Юнкер и на всички които направиха така, че да имаме добър доклад за България. Това каза премиерът Борисов в началото на днешното правителствено заседание

Съжалявам, че някои наши политически опоненти реагират така, сякаш нещо лошо се e случило, било подарък за правителството. Никъде не казват „Борисов“, „правителството“ или който и да било, казват „България“. Утре ще дойдат да управляват, ще имат една държава, която не е под ударите на механизми, заяви Борисов.

Случи се нещо хубаво за България. Отделянето на Румъния не е хубаво, защото трябва да вървим заедно, за да има просперитет в този регион, добави той.

Отпадането на механизма е нещо добро, но това трябва да ни амбицира още повече всеки ден, всеки час да се борим за върховенството на закона, да се борим с корупцията и контрабандата. Ние знаем, че още не сме идеални и трябва да положим още усилия, посочи Бойко Борисов.

Източник: Novini.bg