Ако толкова искате да ви правят бели роби и да продължат картелните споразумения, подкрепете левия кандидат

Една снимка не случайно обикаля фейсбук – Кирил Асенов, Александър Савов и Кирил Хаджихристев. Тримката са се фотографирали след предизборна среща и забележете – Кирчо Боцмана сочи с пръст полк. Савов, а той от своя страна прави същото. Тази любов не е от вчера, тя си има своя история. 
Историята за принадлежността на Боцмана към бившата Държавна сигурност (ДС), с която той не е прекъснал топлите си връзки, а напротив – продължава да се изявява като нещатен сътрудник. 
Да, правилно разбрахте. Големият бизнесмен, след като е бил виден доносник, иска да управлява Смолян в сянка, както правят доносниците. Това може би го знаете, но не знаете историята на Боцмана по пътя към доносничеството.
Преди демократичните промени Кирчо краде от заведение в Пампорово тонколони и апаратура. Естествено, го хващат. Кожата му спасява тогавашният следовател на ДС Стоян Марев, който след това стана изявен демократ. Не случайно и синът на Марев – Димитър, беше в листата на КРОС. За да се потули случаят тогава, Кирил Асенов става агент на ДС с оперативен работник по линия на Шесто ДС Дичо Станчев. 
На младия агент са поставени задачи да следи Студентското общежитие в Смолян и да докладва за разговорите и живота на младежите. Той толкова чинно е изпълнявал възложеното, че дори с часове е прекарвал на покрива на общежитието, за да дебне нищо неподозиращите студенти. 
Колко ли съдби е разбил, никой не знае. Успял е обаче да вкара в затвора свои приятели. И кой ли знае още колко зулуми е извършил. 
Доносничеството толкова се е усладило на Кирчо, че след като закриват ДС, той става нещатен сътрудник на Националната служба за сигурност – приемник на ДС. И забележете – оперативен работник по това време му е бил не кой да е, а Александър Савов. 
Разбирате ли вече жестовете на снимката, за които писах в началото?
Та, затова няма да прочетете някъде, че Кирчо Боцмана е агент на ДС, защото той продължава да се занимава с това. 
Та, този доносник, който се хвали, че е велик инвеститор и бизнесмен, наскоро в своето заведение – доста почерпен,казал: „ Сега, като спечеля изборите, ще ги направя бели роби всичките в Смолян“, разказват възмутени хора.
Само че вариант първи на Боцмана и Сашо Турчина не проработи, защото Хаджихристев не стана кмет. 
Сега на ход е вариант две – искат да управляват чрез Сабрутев. 
Не случайно доносникът Кирил Асенов нарича Хаджихристев „прост милиционер“, който го е подвел. Така обижда всички служители на реда, които съвестно гледат работата си. И какво – вече Хаджихристев не му трябва. Болно е, но такава реакция е очаквана от Боцмана и Сашо Турчина. 
Метаморфозите и превъплъщенията на двамата нямат край. Всички помнят какво направи Сашо Турчина, когато стана директор на РДВР-Смолян през 1997 г. Изгони от системата над 400 служители, заради това, че са с леви убеждения. 
Сашо Турчина, който стана тъмносин, иска да управлява в сянка с ляв кандидат – Стефан Сабрутев. Освен това, той е убеден, че с Кирил Асенов ще овладеят и командват Смолян и общината. Затова охотно предлагат помощта си на Сабрутев, за да се реализира вариант две. 
Капиталистът Киро Боцмана и тъмносиният Савов подкрепят и работят за левия Сабрутев!?
Това, ако не е цирк, здраве му кажи!
Но безплатен обяд няма и Сабрутев не може да се усети в какъв капан ще го вкарат доносникът на ДС и неговият вербовчик, а и нищо чудно да го направят и него нещатен сътрудник на службите. Бушонът Хаджихристев изгоря, така ще изгори и Сабрутев, ако проработи вариант втори. 
И така, смолянчани, Боцмана и Сашо Турчина са ви забъркали тюрлюгювеч, но не от зеленчуци, а от смъртоносна комбинация, в която ще ви управляват бивш и настоящ агент на службите чрез БСП. А нали знаете какво остава след тях – разбити съдби, скапани семейства, унищожени животи и разруха.
Така че, ако наистина искате да ви управляват в сянка бивш и настоящ агент, да ви правят бели роби, да продължат картелните споразумения, подкрепете левия кандидат.
Не случайно неговите хора навсякъде афишират да се подкрепи Сабрутев, но не от любов към него, а от задкулисие. Все пак, всеки сам избира съдбата си, а парите, с които са купили гласа ви, ще свършат. А после…

Източник: Nbox.bg