Строителните предприемачи Димитър и Весела Барбукови са на път да обявят категоричен фалит, след като повечето им компании са в несъстоятелност, научи WOW-MEDIA.bg 

 Бившите баровци, които преди година бяха известни със близката си крепка дружба с настоящите следствени лица Ветко и Маринела Арабаджиеви и Николай и Евгения Баневи, днес напомнят обикновени некъпани пернишки миньори, а от предишното им величие е останала само една голяма кръгла нула.

 Барбукови съвсем до скоро не спираха да се хвалят с баровските си имоти и живот, който водеха във Виена, но се оказва, че действителността е съвсем друга. Същите дължат няколо годишни входни вноски за два апартамента, които ползват в построения от тях комплекс „Анастасия“ в кв. Гоце Делчев. Димитър и Весела се криели като мишки от своите съседи, само и само да не платят 4-5 хиляди лева, които дължали за комунални услуги.

комплекс „Анастасия“

 „Тези смешници скоро ще отидат на съд!“ , коментира пред медията ни техен бивш служител.

 Нека припомним, че в комплекс „Анастасия“ живеят и други псевдоизвестни или тъпо-скандални лица, като сексоложката Наталия Кобилкина, наскоро родилата диетоложка на звездите – Енджи Касабие , както и станалата наскоро скандално известна бивша областна шефка на Перник – Ирена Соколова. В същата сграда до преди години живееше и лицето на светския хомосексуализъм в България – Евгени Минчев, както и популярната шаврантия Александра Милтенова. Същата стана изведтнаа преди години единствено с това, че наркодилъра Михаил Младжов я пребиваше през два дни.