Онзи лешпер на Прокопиев от Уолтопия решил да „дари“ някакви дребни пари на Александровска болница за обдишващи апарати срещу коронавирус, но с Условието, ако имат зор – той и неговите подчинени да ги ползват първи с предимство пред нуждаещите се хора пред реанимацията. Цинизъм?! Или популизъм?! Не. Подигравка

Правят си жалък пиар на гърба на нацията и нейния живот тези боклуци. Типично за тях се опитват пак да са на далавера и да си купят ….българските лекари. Да, ама Не. Нашите лекари отказали това подаяние от подобна сган.

Богатите олигарси не бива да си купуват здраве за сметка на бедния нуждаещ се народ. Ако искаш да даряваш, господин „Надут Балон Олигарх Уолтопия“, дарявай безвъзмездно и от сърце. Иначе си купуваш предимство, купуваш си влияние и си откупуваш жалкия си живот за сметка на умиращите хора. Билет за Рая може би!? Срамно. Первезно. Жестоко. Нечовешко. Уродско.

Кой дарява истински с условието сам да ползва дарението???? И да си гарантира безценната грижа на лекарите, които са на фронта без лична защита и съвременно оборудване….Вирусът на алчността, самозабравата и лицемерието отдавна е превзел фалшивите „герои“ на днешната порочна епоха. Вместо да ги вразуми, трагедията разкри истинската същност – кръгът Капитал са изчадия от кръговете на Ада.

Автор: Николай Бареков