Хората с благодарност: Нинова, здрава да си!

Кампанията “Солидарен Великден” на БСП зарадва хиляди из цялата страна

„Сърдечно благодарим за подкрепата в този труден за всички момент! Успяхме да вдъхнем поне малко надежда на най-възрастните и самотните, на хората в най-неравностойно положение от община Стрелча и община Лесичово. Уверени сме, че такива жестове се помнят и топлят в трудните мигове! Желаем Ви светли празници и дано човечността, която давате, се върне към Вас! Бъдете здрава и все така безкомпромисна в отстояването на българските интереси!“. С тези думи се обърнаха общински партийни организации на БСП- Стрелча и Лесичово, област Пазарджик към председателя на БСП.

„Едно време играехме и танцувахме много, сега няма кой да ти отвори вратата, че и козунак да ти подари! Ех, г-жо Нинова, здрава да си! Господ да те поживи!” С тези думи се обръща Екатерина Ублекова към председателя на левицата.

БСП Красна поляна и ИК “Бъдеще за Красна поляна” се включиха в кампанията “Солидарен Великден” и раздадоха 100 хранителни пакета с великденски обяд на хора в нужда и на членове и симпатизанти. “Светли празници!”, пожелават от организацията.

Областният съвет на БСП – Перник, общинските съвети на партията в Радомир, Брезник, Земен и Трън и народните представители от ПГ на „БСП за България“ Любомир Бонев и Евдокия Асенова се включиха в кампанията на председателя на БСП Корнелия Нинова “Солидарен Великден”. Десетки жители на четирите общини бяха зарадвани с козунаци по случай Възкресение.

Благотворителната инициатива се състоя и в община Пловдив: „Днес с част от младежите от Младежко обединение в БСП Западен се включихме в иницативата #ОбединениМожем. Зарадвахме наши другари с малък жест на благодарност – червени яйца и китка здравец за берекет и здраве, козунаци и предпазни маски.  Иницативата е част от кампанията, организирана от председателя на НС на БСП Корнелия Нинова  “Солидарен Великден”. Получихме за благодарност много топли думи, сълзи от щастие и вкусни домашни курабийки. Това ми стига, за да е денят ми вълшебен“. Това заяви председателят на РС на БСП – район Западен Десислава Йорданова.

БСП Смолян раздаде 400 козунака в селата на общината като част от кампанията #СолидаренВеликден по инициатива на Корнелия Нинова. Дарението бе направено в най-отдалечените населени места, като Арда, Горна Арда, Могилица, Смилян, Сивино, Букаците, Търън, Требище, Ряка, Петково, Катраница, Виево, Белев дол, Славейно, Соколица, Широка лъка, Стойките. Председателят на БСП Смолян Рабие Кьосева и партийните секретари  до късно вечерта са се срещали с хората, за да ги зарадват.

ПГ на „БСП за България“ продължава инициативата с дарения на лаптопи

„Чисто нов лаптоп с всички необходими за дистанционно обучение програми бе дарен на близнаците Александър и Любомир, ученици в ловешкото СУ “Св. Климент Охридски”. Дарението е от парламентарната група “БСП за България”. Получи го майката Теменужка, работничка в шивашка фирма, в присъствието на директора на училището Валери Христов и представители на РУ на МОН. Нека лаптопът да служи дълго за развитието на децата!“ Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България“ Милко Недялков.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*