На Щаба очевидно съвсем му изхлопа дъската, а безумията на „експертите“ в него, започна да достига невиждани висоти!

Стотици граждани разказват как на КПП-тата полицията задържа автомобилите, но реално пуска гражданите да влязат в София, представете си, с такси!

Тази тъпотия е от толкова високо качество, че Щаба може да кандидатства по европейска програма с нея. Уж е карантина, а пък пускат хората обратно в града. Да не би ние да сме пропуснали нещо?! Да не би такситата да разнасят заразата, а не хората?! И ако такситата разнасят заразата, къде се крие тя в карбуратора или в мозъка на Мутафчийски?!

Какъв е смисъла от това да налагаш карантина, при положение, че ти все едно допускаш въпросните граждани в София, като задържаш единствено превозните им средства?

Какъв е смисъла на цялата тази операция, да правят хората на маймуни или действително да постигнат някакъв ефект?

Очевидно е, че въпросния Щаб, много скоро ще се превърне в класическа еманация на маршируващата тъпота. И то не само заради горният случай, ами и заради среднощните стресирания на народа, като вчерашния извънреден брифинг, с който „мислителите“ ни казаха, че у нас няма радиация. Не случайно въпросните лица са обект на присмех и хулене от хиляди граждани в социалните мрежи. Всички им се подиграват, като мнозина дори очакват довечера Мутафчийски извънредно да ни събуди, за да ни оведоми как върви СПИН заразата по дивите зайци в Троянско.

Както казва вече не на шега народа, толкова сте тъпи, щото просто сте тъпи.