Чергата на Банкя analytics се подпали и от двата края

Правителствена информационна служба

Тъжното е, че имахме нужда от този леко митичен образ на професионалиста с хладен ум, овладян и уверен

Чергата на Банкя analytics пак се подпали и от двата края. От единия пуши от СМС-и с Vladi Goranov от другия страшният жокер, готвен за следващия президент на републиката, се разпука ЯКО в истеричен припадък. Жалка гледка, от която разбрахме, че не от всеки генерал става президент.

Тъжното е, че имахме нужда от този леко митичен образ на професионалиста с хладен ум, овладян и уверен. Защото кресльовци си имаме бол, КОЙ да ни навиква и да ни нарича тулупи си имаме отдавна, имаме и такива дето се врътват и мятат микрофона.

Но ние искахме Ледения генерал, който ще ни преведе през огън и вирус с познания и бистър ум. Е, разтопи се тоя образ и отдолу се показа нервозен гном с гигантско его, поредният безпогрешен, дето се вградил в полза роду, а ние неблагодарниците му губим времето с нахални въпроси.

Така е, когато премиерът нарича журналистите мисирки, народът си лош материал, кряска ни в национален ефир и от него да мине ни строи магистрали…
Тая па примадона във военна униформа била спасила живота на възрастните в старческите домове. Бе, ти, акъл имаш ли?! Ти, на това живот ли му викаш?!

Тия старци, които измират в мизерия и от нечувана жестокост, си ги бил спасил. Опс, минах на “ти”. Ама така става, като се изнервя. Аз ти казах… приключихме… с твоята политическа кариера още преди да е почнала.

Остава въпросът… кога и у нас ще се появи онази обществена фигура, която ще разбере, че той е служител, а ние не сме му длъжни! А, сетих се… като се появи общество!

P. S.
Винаги съм знаела, че Бенатова ще отвърне на удара!

Ирина Асьова, Фейсбук

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*