Събудих се, прочетох новините и разпечатах две цветни снимки за дъщеря ми – едната на Тити Папазов, другата на Александър Деянов – Скилър.

И ѝ казах, ето ти тези две снимки, които ще ти помогнат в бъдещия ти живот, за да можеш ясно да различаваш, жалките мухльовци от хората с достойното поведение.

За Александър Деянов – Скилър трябва да ти е ясно защо, защото дори и пред абсурда, истинския човек трябва да има „топки“ и да се държи с достойнство. Защото когато вярваш в нещо, без значение какво е то, човек трябва да има характера да го остоява и да се бори за него.

Снимката на Тити пък ѝ пратих за да знае, какво всъщност представлява еманацията на глупостта и мухльовщината, за да знае, как реално изглеждат хората без характер. Да знае, как изглеждат палячовците.

Защото по-голям жалък мухльо от Тити Папазов, аз не съм виждал!

Лошото е, че в тази държава имаме все още имаме наивници, които си мислят, че в хора като Тити Папазов има някаква стойност.

Истината обаче е друга, по-скучна и много по-тъпа. И е време да бъде казана. Защото Тити Папазов е точно това, което изглежда. Дребен, мухлясал и ревлив натегач. Това е Тити Папазов. Кратко и ясно.

Този висок метър и тридесет натегач, е нищо повече от един висок метър и тридесет кърлеж, който цял живот е градил своята комична „кариера“, възоснова, само и единствено на това да се подмазва на силните на деня. Колкото и той да си мисли, че „наследството му“ е останало незабелязано, всъщност, цяла България перфектно знае точно за какво дъно иде въпрос.

Всъщност, може би покрай историята с Васил Божков и акциите на „Левски“, в телевизионен ефир и в реално време, много хора успяха все пак да видят истинското лице на този „Гъливер в страната на великаните“. Успяха да видят, че единствена сила на този пигмей се съдържа в това да се пързаля по брадичка пред силните на деня.

Георги Илиев, Тодор Батков, Валентин Златев, Васил Божков и още десетки други, знайни и незнайни баровци и богаташи, са само част от „жертвите“ на натегача Тити. Реално целият житейски успех на Тити Папазов се гради именно върху неговото натегачество, подлизурщина и жалък публичен рев. И това е така, защото Тити е мухльо.

Нещо повече. Считам, че заради всички нас, и в името на всичко нас, образът на Тити Папазов трябва да бъде разкрит, и закрит, защото той да е образ на глупав, жалък и объркан човек. Човек, който не заслужава никакво особено внимание. Смешен човек.

Разбира се, продължава да има много хора, които си мислят, че докато дъждът вали, те не се мокрят, та най-малкото заради тях си струва публично да оповестим, за какво нищожество реално става дума. Защото не се заблуждавайте, Тити Папазов е един обикновен, скучен, евтин, манипулативен и ревлив неуспял актьор. Нищо повече.

Тити Папазов, в един справедлив свят, максимумът, който щеше да е постигнал, щеше да бъде позицията на водещ на предаването „Семейни войни“.

Това жалко същество, което не се спря да търси своите селски моменти на тъпа слава, под предлог, че се грижи за бъдещето на “Левски”, днес онагля до там, че публично съобщи пред феновете на „Левски“ и цяла България, че той бил получил ценни съвети и указания лично от министър Красен Кралев.

Абе Тити, пигмей, вечер като си лягнеш и застанеш пред огледалото, не те ли е неудобно от това, което виждаш насреща си?! Не те ли е срам бе, ревльо?!

Точно ти, който цял живот седя и продължаваш да седиш по масите на всевъзможни олигарси, правейки се на палячо, ти който сменяш отборите през петнайсет минути само възоснова на собствения си дребен интерес, ти, не си ли засрамен? Ти ли ще се правиш на загрижен за „Левски“ бе мухльо?!

Тити, пич, възрастен си и е време да го осъзнаеш, ти не си нищо повече от една обикновена и тъпа карикатура. Ти си просто поредният скучен шут, играещ танци, пред поредния тъп цар. В теб, моето момче, в теб уважаеми Гъливер, няма дори грам тестостерон, дори колкото за мъжка мравка.

Ти, Тити, си просто Тита. Обида и трагедия само в едно действие.

Толкова си жалък, че дори не заслужаваш да ти викат Титоран. Но определено заслужаваш титлата – Смехоран.

Владимир Петканов