Придобилата скандална слава телевизионна водеща от БТВ  Радост Драганова и нейни роднини са в дъното на последния шумен скандал, в който в съмнителни злоупотреби бизнесменът Илия Златанов обвини прокуратурата, като дори замеси името на депутата от ДПС Делян Пеевски, разкри WOW-media.  

В продукция на така наречения Антикорупционен фонд (Николай Стайков) със заглавие “Осемте джуджета”, бизнесменът Илия Златанов нападна с абсурдни обвинения прокуратурата и в частност депутата от ДПС Делян Пеевски. По думите на Златанов лице с име и прякор Петьо Петров – Еврото и група адвокати около него се опитват да превземат целият му бизнес. Филмът, който се разпространява единствено онлайн, носи заглавието “Осемте джуджета” и претендира за разследваща журналистика от модерен тип. 

В същото време Wow-media.bg разкри, че Илия Златанов е баща на бившия мъж на обвинетата в пране на пари телевизионна водеща Радост Драганова. Публична тайна е, че Радост  е изключително материална жена и винаги е избирала мъжете около себе си, единствено по големината на портфейла им. Самата тя в момента има обвинение за пране на пари, а до преди няколко години се изявяваше и като юрист-консулт на Столична община, където името й също беше забъркано в куп скандали, схеми и нечисти далавери. По това време тя се представяше за фанатична гербаджийка като смучеше пари от София по всякакви възможни начини. Днес същата пък минава за изпълнителен директор и лице на световна компания, занимаваща се с производството, отглеждането и разпространението на активната съставка на канабис CBD. 

   Според източници на медията ни, Драганова се разделя с бившия си съпруг, чийто баща е бизнесменът Илия Златанов само и само, за да не понесе щети покрай скандалите около двамата. Нека припомним, че преди няколко години името на Драганова кънтеше из медиите, забъркано в най-различни изневери и скандали като дори по едно време номерата й стигнаха и в Лондон, Англия. 

  Източници на Wow-media разказват, че дори и в момента скандалната водеща всячески търсела нерегламентирани контакти с лица от прокуратурата, за да заличи от досието си скандалното обвинение за пране на пари. Нека припомним, че в основата на обвинението са далавери около соларния парк в Брезнишкото село Кошарево. 

Съоръжението за зелена емергия бе направено с капитали, основно на Кипърския бизнесмен Харис Кунтурис, върху земя, предоставена от Драганова и зет й Венцислав Гоцев. 

 През изминалата година, за да избегне заседанията по делото срещу нея и преди всичко, за да избегне получаването на призовка за явявване в съда, Драганова разиграваше какви ли не одисеи, като не спираше да представя най-различни болнични листове.

Явно за БТВ няма значение фактът, че на два пъти до сега  тяхната водеща бе осъдена на първа инстанция от Кипърския бизнесмен Харис Кунтурис, който лично по настояване на Драганова, бе скандално изваден от общия им енергиен проект.

 Същите тези лица, за да избягат от отговорност за деянията си, си позволяват нагло да нападат българската прокуратура и нямащия нищо общо със случая депутат от ДПС Делян Пеевски. Съвсем очаквано въпросните хора не намират подкрепа никъде другаде освен скандално обвързаните с банкера-беглец Цветан Василев, Люба Кулезич и нейния авер с “жабешки” сайт Огнян Стефанов.