Легендарната в шаврантийските среди „писателка“ Калина Паскалева също като редица други подобни особи не пропусна да сподели своите впечатления от вчерашния естествен народен протест срещу диктатурата в държавата

Авторката на книгата „Дневниците на една курва“ сподели в социалните мрежи, че на вчерашния митинг срещу Бойко Борисов била видяла основно „криминални елементи“.

Ясно е, че Калина Паскалева в живота си други освен „криминални елементи“ не е виждала. Няма как да си виждал други при положение, че една значима част от битието ти е преминала по тоалетните на „Бедрум“. Нейните престои по кенефите на нощни заведения отдавна са се превърнали в градски фолклор, а оргиите й с десетки подобни „кримита“ се ползват като указание от бъдещите й млади последователки.

В този ред на мисли фактът, че именно хора като Калина Паскалева нападат Румен Радев е повече от комплимент. Друг е въпросът, че Калина трябва да си затвори устата и да я ползва само по предназначение, както навремето правеше в „Бедрум“.