Пред чара на известния кулинар шеф Иван Манчев жените явно трудно устояват. От няколко месеца насам звездата от „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“ се носи на крилете на любовта със сексапилната мениджърка Ива Бека, но около аферата им се е заформил любовен триъгълник

Искрите между русокосата пловдивчанка и шеф Манчев изглежда са прехвърчали за пръв път в началото на феврури, когато двамата се засекли в Куршевел. В най-скъпия курорт във Френските Алпи кулинарят и настоящата му изгора били на семейни почивки. Шеф Манчев бил в компанията на децата от първата си съпруга Марина. А Ива – заедно с тогавашната си половинка, гръцкия бизнесмен Христос Мурутис, разказва запознат с отношенията на новосформираната двойка в читателски сигнал до ПИК.

Само месец и нещо по-рано, и преди да попадне в плен на шеф Манчев, Ива и Мурутис са посрещнали заедно Нова година в Гърция в компанията на друго популярно семейство. Техни домакини са били сексоложката Наталия Кобилкина и гръцкият й съпруг Такис Дретакис. Снимка от една от празничните сбирки дори може да се види в инстаграм-профила на Кобилкина.

Историята мълчи дали сексапилната мениджърка на фирма за билборд реклами е зарязала гръцкия бизнесмен, с който е имала връзка цели 8 години заради палавника шеф Манчев. Или пък Мурутис, който развива сериозен бизнес в България над 20 години, смята страната ни за своята втора родина и е близък приятел с гръцкия премиер Кириакос Мицотакис, е скъсал с нея, след като е научил, че си е паднала по тв звездата по врема на френската им ваканция в Куршевел. 

Отношенията между Ива Бека, снимки на която показа първо ПИК TV миналата събота, и шеф Манчев са се развили скорострелно. Според източника ни, само месец след ски-почивката в Алпите, двамата са заживели заедно.

Припомняме, че миналата година шеф Манчев се разведе с Марина Манчева, заради тогавашната си приятелка  Цветомила. Тя му роди син Александър, но само 4 месеца по-късно се разделиха.

28 декември 2019 г. Наталия Кобилкина и съпругът й Такис (срещу нея) са били домакини на своите приятели Христос Мурутис и Ива Бека за новогодишните празници. Месец и нещо по-късно на хоризонта се появил шеф Манчев…