Върлият герберист и пръв натегач на Бойко Борисов, Христо Мутафчиев, бе видян да метка водки в баровския столичен ресторант „Миконос“, докато пред публиката последният наскоро обясни, че не харесвал нищо в Гърция

Публична тайна е, че представящият се за актьор Мутафчиев, който откакто ГЕРБ е на власт се изявява и за „шеф“ на артистите е страстен фен на алкохолните напитки, пиянските изцепки на Мутафчиев в Софийските кръчми са пословични, а аругантното му поведение известно дори на хлапетата на крайните квартали.

Лицемерието на Ицо Мутафчиев наскоро стигна дотам, че той публично заяви, че кракът му няма да стъпи в Гърция. Логично възниква въпросът, какво тогава прави Мутафчиев в един от най-скъпите гръцки ресторанти в София?! Що не отиде да си пие шльокавицата в Китен, там където му е мястото?!

Всъщност безобразната наглост и лицемерие на подобен тип хора, вече до толкова умори народа, че много скоро всички те ще получат своя реванш. Те не разбраха, че стотиците хиляди протестиращи на площадите днес негодуват именно срещу простащината на премиера Борисов и всички негови последователи, какъвто е и Христо Мутафчиев.