Неуспелият „артист“ Папи Ханс, който преди всичко е известен с торбата си с глупости и хипер изявената си самовлюбеност реши да коментира теми, от които малката му главица въобще не разбира

Днес същият този Ханс (в немския фолклор името Ханс се асоциира преди всичко с думичката глупак) реши, че притежава някакъв тип политическа грамотност и защити правителството, с което действие фактически се гушна с Тома Биков. Публична клюка е, че и двамата обичат да плават между двата бряга, и то не само като са на море.

Ханс „умникът“ заяви днес по повод общонационалните протестите, че „не можело да се сваля правителство, докато го разсмиваш“. Трагикомично е, че това изречение идва от устата на един човек, който от както се появи на публичната сцена с удължената си космясала физиономия предизвиква единствено и само смях. Същият стана известен с едно псевдо парче с рефрен „Снощи правих кекс“. Ханс едва ли разбира, че много скоро почти целият български народ ще прави кекс с него. Той е поредният комик след Калин Вельов, който реши да си купува фабрика на осми септември.

Жалък Ханс, жалък Вельов. За вас оттук нататък само кекс.