На 22 юли 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Атанас Узунов“ кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Атанас Узунов“ от ул. „Калиманци“  до  ул. „Поп Харитон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Атанас Узунов“ ъгъла с ул. „Кадемлия“.

На 22 юли 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Юндола“ кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Юндола“  от  ул. „Велчо Атанасов“  до  ул. „Иларион Драгостинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Юндола“ ъгъла с ул. „Иларион Драгостинов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!