Евгения Борисова и Code Fashion TV те предизвикват на “Моден дуел” от 22 септември

Най-новото риалити предаване в ефира на българската  модна телевизия променя човешки съдби!  Дизайнерът Евгения Борисова влиза в ролята на водещ на най-новия моден риалити формат “Моден дуел”.

Отражението в огледалото те плаши? Виждаш в него човек, когото не харесваш? Криеш усмивката си от срам? Или си забравил как да бъдеш красив и себе си?
С помощта на съвременната медицина и зъботехника, най-иновативните разкрасителни, подмладяващи и бюти процедури, с неподправено чувство за стил и малко помощ от гримьори и коафьори, Евгения Борисова ще ти върне самочувствието и ще ти помогне отново да заобичаш отражението в огледалото! “ Моден  дуел“ ще промени преобрази 5-ма от вас, а зрителите могат да следят промяната всяка седмица в ефира на Code Fashion TV. В неделя в live епизода ще коментираме промяната със стилисти, гримьори, коафьори, светски гости и публиката в студиото.Предизвикваме те на “Моден дуел” със самия теб!
Запиши се на кастинг на:  [email protected]Евгения Борисова е български дизайнер и се занимава професионално с мода вече 12 години.

Притежава професионални дипломи за Десенатор или художествено оформление на тъкани и текстилни площи, Грим и козметика и  Моден дизайн.Носител е на редица награди в областта на  модата – „Най-добър чуждестранен дизайнер“ в Москва, „Най-добър дизайнер висша мода“ на Code Fashion Awards и „Най-добър дизайнер на годината“.Често получава въпроси като:Кой цвят ми отива?Каква чанта и обувки да избера?Какви бижута да сложа?Тази дреха стои ли ми добре?Именно затова създава риалити проекта “ Моден  дуел“ – предаването, в което ще говори за стила,  модата, цветовете и тяхното съчетаване,етикета, фигурата и възрастта, храненето, козметични и естетични корекции и процедури, денталното здраве и най-вече за понятието красота.