Понятието “калинки” е изцяло изобретение на ГЕРБ. Пословичната некомпетенност на хората в тази партия създаде бившата изпълнителна шефка на Фонд “Земеделие” Калина Илиева, която обаче се оказа без ценз и с фалшива диплома. 

  Така се родиха “калинките”. И започнаха да се роят. 

 След Калина Илиева се появи авторката на книгата “Дневниците на една курва” Калина Паскалева, която след като дълги години лиза задниците на Ветко и Маринела Арабаджиеви, след ареста им бързо се еманципира и стана първа гербаджийка, след нея роенето роди измисления актьор Калин Сърменов, който благодарение на щедрия Борисов оглави “Сатиричния театър”, накрая пък цъфна барабанчика Калин Вельов, който пък се превърна в човек за подигравки след като се оказа, че си е “купил фабрика на 8ми септември”. 

  Не чак толкова изненадващо накрая на гербаджийския фронт се появи още една “калинка”. Става дума за личността Калина Андролова. Тук няма да губим времето ви с нейните кълбета напред и назад или пък с нейните биполярни разстройства и възгледи. Само ще ви зададем един единствен въпрос.

 Фалшива нова ли е Калина Андролова? 

  Погледнете тези две снимки. На първата виждате симпатична млада жена, а на втората – потенциална бъдеща шефка на тотото. Ако приемем, че втората е истинска, каквато всъщност тя е, трябва да допуснем, че Калина Андролова обича да си играе с топки (такава е работата на тотаджийката), но ако е така, някой от вас би ли си дал топките на тая тотаджийка?!