Двама коренно противоположни като натура, занимание и положение в обществото знакови лица от обществения живот – политическият анализатор от Института за дясна политика Георги Харизанов и скандалната самопровъзгласилата се журналистка и писателка Калина Паскалева се оказаха сред яростните защитници на режима „Борисов“.  Всъщност по-учудващото е, че Харизанов е човекът, който пише постове на скандалната писателка и бивша плейбойка Калина Паскалева. Това разкриха пред Narod.bg източници от ГЕРБ.

В партията са в шок, че се е стигнало дотам девойка с доста разкрепостено минало и поведение да бъде едно от лицата в медийна та кампания на ГЕРБ. Мине, не мине време и Паскалева пусне пост в социалните мрежи, в който се изказва по актуална тема. След това този пост се завърта във всички медии, с които ГЕРБ си партнират. Обикновено Калина или плюе по Румен Радев, или се изказва умно за прокуратурата и лично за Иван Гешев.

Ето и част от включванията й по актуални и злободневни теми:

Снимка: Фейсбук Калина Паскалева
Снимка: Фейсбук Калина Паскалева

За бивша плеймейтка Паскалева показва завиден политически нюх за коментари към случващото се в държавата.

Реклама

Снимка: Фейсбук Калина Паскалева

Георги Харизанов също е с изключително вълнуващо минало. В политическите среди той е известен като най-усърдният подмазвач на Бойко Борисов.

За него е всеизвестно, че е подсъдим и осъден за няколко престъпления и въпреки това се набута за шеф в „Напоителни системи”, където да върши нови далавери с продажбата на държавно имущество за скрап?!

Именно покрай разпродаването за скрап на стотици тонове тръби и друга инфраструктура на държавното предприятие изживяващият се в момента като политолог Харизанов и шеф та ТВ „Европа” се сдоби с прякора Жоро Тръбата.

Narod.bg припомняче знаменателна за имиджа на Георги Харизанов се оказа датата 22 февруари 2012 г., когато председателят на Борда на директорите на „Напоителни системи” бе отстранен временно заради досъдебно производство, което е водено срещу него през 2001 г.

Тръбата няма висше образование, а е на висок пост, има повдигнато обвинение за присвояване на 50 000 долара. Въпросът как човек с подобна биография, която е в остър конфликт с фалшивия стремеж на ГЕРБ за честност, почтеност и прозрачност, е попаднал в държавната администрация, остава без отговор.

Източник: Narod.bg