Лидерът на БСП благодари на социалистките от цялата страна за активната им работа в защита на  достъпно здравеопазване и майчиното здраве, образование за всяко дете, младите семейства и за Закона за възрастните хора

„Българските жени не сме мисирки, а съзидателна сила.“ Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред националната конференция на Обединението на жените социалистки.

„Не пренебрегваме ролята на мъжете, но и не приемаме унизителното и обидно отношение. Ние сме образовани, доказали се в професиите си, градим семейства и отглеждаме децата си“, каза още тя.

Нинова благодари на социалистките от цялата страна за активната им работа в защита на  достъпно здравеопазване и майчиното здраве, образование за всяко дете, младите семейства и за Закона за възрастните хора. Тя ги поздрави за благотворителните акции в помощ на самотни, бедни, на деца и хора с увреждания.

„Партията разчита на вашата отговорност, работоспособност и човещина. Бъдете здрави, красиви, обичани от любимите ви мъже и уважавани в обществото“, завърши Нинова.

Тя благодари на досегашния председател на Обединението на жените социалистки Катя Николова и поздрави новия председател Дора Янкова.