Крие ли Бойко Борисов змия в пазвата? Това пита брилянтен източник на Narod.bg, според когото най-близкият човек до премиера – неговата лична пиарка Севделина Арнаудова – Димитрова, на няколко пъти се е хвалила, че знае за всички далавери по върховете на ГЕРБ, дори за онези, в които бил забъркан самият Борисов

„Държа Бойко за то*ките, докато има ГЕРБ, аз ще съм №1 защото съм наясно с всички далавери”, изфукала се след няколко водки пред своята врачка бившата журналистка, която сама си измисли прякора Шехерезеда заради обвиненията на Васил Божков, че била посредник между него и хунтата при даването на 60 млн. подкупи за последните 3 години”.

Запознатият с интригите в ГЕРБ напомни, че Севделина е в най-близкото обкръжение на Бойко още от началото на неговото злощастно премиерстване, дори министър-председателят стана кум на сватбата й с племенника на бившия седесарски министър Марио Тагарински – Делян Димитров.

„Нормално е Шехерезада да знае за всички мръсотии. Това обяснява и мистериозното забогатяване на Севда и Делян”.

Не е чудно, че семейството на човек, разполагащ с чувствителна информация като Севделина, което има годишни доходи малко над 130 000 лева преди данъчно облагане, да може обслужва два ипотечни кредита за над 1,2 милион лева и да изплати единия за 57 месеца, като в същото време се издържа и дори успява да спести близо 40 000 лева.

Дългогодишният политически съветник на премиера Борисов и негов доверен човек воглаве със съпруга си са се сдобили миналото лято с вила за над 1 милион лева в Бистрица. Сделката е от юли, точно когато ГЕРБ още се тресеше от „Апартаментгейт“ – скандала с купените на ниски цени луксозни имоти от политици.

Двуетажната къща е с 271 кв.м площ върху терен от 1128 кв.м. Според Арнаудова това е възможно: изтеглен е ипотечен заем от Банка ДСК за 500 000 евро, всичко е вписано, сделката е по пазарни цени, оправда се Аранаудова.

Преди това младото семейство погасява ипотечен кредит от 150 000 евро за голям апартамент в центъра на София за по-малко от 5 години и тегли нов, още по-голям – въпросните 500 000 евро, за вилата си, която струва 1 056 148 лева.

„Ако не беше толкова навътре в мръсните игри, нямаше да има пари и за квартира, не за такива скъпи имоти. Бойко я пази и помага, защото го е страх, че ако Севда се разприказва, половината управници на ГЕРБ ще полетят към килията със сериозни присъди”.