Изключително интересен материал се появи и изчезна в мрежата само за няколко часа вчера, видя медията ни

Поради неговата скандалност и значимост сайтът ни успя да възстанови въпросния текст, като по-долу представяме на вашето внимание материалът на Lupa така, както той бе публикуван от сайта преди да бъде свален.

Коментарите оставяме на вас.

Материалът на Lupa:

Моника Станишева е организирала конгреса на ГЕРБ, проведен по-рано днес в „София Тех Парк”. Политическата мътилка вече е тотална, след като се оказа, че съпругата на лидера на европейските социалисти Сергей Станишев стои зад партийната спявка на управляващата партия, докладва пред Lupa.bg отлично информиран източник от средите на властта.

„Моника Станишева от години обслужва Министерския съвет, но в сянка, без да се афишира. Според мълвата, която върви на „Дондуков” 1, целта на пиар стратегията на Моника е кабинетът на Бойко Борисов да издържи до септември, когато депутатите вече ще са на работа и ще имаме действащ парламент. Най-важната задача, която остана пред това Народно събрание, е да гласува актуализацията на бюджета, след това премиерът може да подаде оставка”, обясни информаторът на Lupa.bg.

По думите му протестите през 2013-а и 2014-а срещу кабинета на Пламен Орешарски са протекли по същата схема. „Тогава жената на Сергей Станишев беше съставила два плана, по които да се върви. План А беше Орешарски да издържи до актуализацията на бюджета през септември 2013, когато в негова подкрепа протестираха симпатизанти на БСП, ДПС и „Атака”, върна лентата нашият източник.

„План Б пък гласеше Пламен Орешарски да остане премиер до редовните избори на 5 октомври 2014 г. Сега по същата спирала се върти и оставката на третия кабинет на Бойко Борисов”, категоричен е близкият до властта източник на Lupa.bg.

Източник: LUPA.bg