Гарантираните от ГЕРБ далавери продължават напук на протестите! Изградена от две тръби и няколко кубика бетон „трибуна” за зрители на стадиона в Стария център на Смолян изнерви жителите на родопския град с грозатата и най-вече с цената си – колосалните 1 028 160 лв. с ДДС!!!

Планът, по който се крадат парите

Съоръжението е излято като кръпка в центъра на тревната площ и изглежда, че ще побере 20-30 човека. Въпросът, който прокуратурата удобно „забравя” да постави е, къде са парите?

„Знаете ли, че трибуната за гражданите да гледа мачовете е това само по средата, а другото ще е тревна площ. И мислите ли, че толкова места за гражданите на Смолян ще стигнат“, написа в във фейсбук смоленчанинът Христо Трендафилов.

В дискусията се включиха десетки родопчани, които не криеха своя гняв от поредната кражба в града, управляван от гербера Николай Мелемов.

Според официалната информация трибуните са с капацитет 208 места, а в заданието е записано до 200 места, показа проверката на Narod.bg.

Ето го гербера Николай Мелемов…

Ремонтът на Стадион „Смолян“ се изпълнява от „Артстрой“ ООД . Финансирането е в размер на 1 028 160 лв. с ДДС.

В обществената поръчка, която е на инженеринг, е заложено да се ремонтира лекоатлетическата писта, да се подмени асфалтовата настилка на подхода към трибуните, да се изградят подпорни стени за укрепване на ската, да се направят нови трибуни – до 200 места и ремонт на тротоарите.

Още веднъж инженерното недоразумение, в което потъна повече от милион

На въпрос на регионалния вестник „Отзвук“ защо са предвидени трибуни с толкова малък капацитет, зам.-кметът на община Смолян Мариана Цекова обясни, че стадионът се ремонтира на етапи в зависимост от финансирането. Тя добави, че на един следващ етап, при осигурено финансиране, ще бъдат изградени още трибуни.

Т.е., управата от ГЕРБ е готова да открадне още няколко милиона за няколко тръби и малко бетон, с които да замажат очите на хората…

Община Смолян е кандидатствала за средства през Министерството на финансите, а със средства на Министерството на спорта предстои да бъде подменена изкуствената настилка. „Следващият етап е изграждане на спортно съоръжение за велосипеди. Проектът е изготвен от „Хефест“ ООД по задание на „Ротари клуб“ със съдействието на Община Смолян“, радостна е от бъдещето зам.-кметът Мариана Цекова.

В края на миналата година лъсна и друго престъпление на кмета от ГЕРБ – през октомври 2019 г. шефът на ЮЦДП – Смолян Ботю Арабаджиев е дал под наем за срок от 10 години три терена, намиращи се срещу входа на пещерата „Дяволското гърло“ край село Триград.

Наемател на терените, на които са разположени търговски обекти срещу един от най-посещаваните туристически обекти в Родопите, е сдружението „Триград тур“, в чийто управителен съвет, не се изненадвайте, са Марио Николаев Мелемов и Мирослав Красимиров Даскалов – синове на кметове на Смолян и Девин от хунтата ГЕРБ.

Факсимиле от учредителния протокол на „Триград тур“

Третият член на управителния съвет на „Триград тур“ е осъжданият за рекет Асен Любенов Ушев, който е и председател на УС.

Синът на кмета – Марио Мелемов, е щастлив от сделката под крилото на тате

Членове на сдружението са още Ерих Росенов Багрянов, втори в листата за общински съветници от ПП ВОЛЯ, Младенка Любомирова Ушева, Росица Иванова Стоянова и Антон Асенов Найденов.

Естествено, прокуратурата е заета да лови контрабандисти на арпаджик, вместо да подхване измамите на управляващите…