През тези години Корнелия доказа, че не се продава и удържа многобройните атаки от свои и чужди

„Подкрепям Корнелия Нинова и на 12 септември ще гласувам за нея!“, написа в профила си във фейсбук Васил Стоянов в специално обръщение към съпартийците си.

Младият мъж  от Нова Загора е член на БСП от 2013 г. 29-годишният Васил Стоянов е председател на МО в БСП в Нова Загора и член на общински съвет, на НС на МО в мандата 2020-2022, избран е за общинския съвет в общината на последните местни избори.

Той изрази своите наблюдения върху процесите в столетницата в позиция в социалната мрежа: „Преди 4 години Корнелия Нинова пое БСП в изключително тежко състояние. С времето се доказа като човек, който държи на думата си и стартира така необходимата и болезнена промяна в БСП. Защото няма как да променим България към по-добро, ако първо не променим себе си!

През тези години Корнелия доказа, че не се продава и удържа многобройните атаки от свои и чужди. Това накара нас социалистите да се чувстваме силни и да бъдем горди с партията, в която членуваме.

В последните 4 години именно под нейно ръководство БСП е единствената опозиция на това мафиотско управление.

Тези успехи нямаше как да се случат, ако Корнелия Нинова не беше стартирала процес на подмладяване в БСП – едно от най-добрите неща, които ни се случиха. Една от тези промени е въведената мандатност за народните представители. По този начин се отне правото на вечния депутат и се даде път на младите в политиката!

Радостен съм от факта, че Корнелия Нинова е подкрепяна и от мнозинството млади социалисти. Това е още един показател, че пътя е верен!“.

В поста си Васил Стоянов напомня, че на социалистите предстоят много важни събития като партия и подчертава, че е редно всеки партиен член да заяви позицията си.

Той ярко показва своята: „Вярвам, че вторият мандат на Корнелия Нинова ще бъде още по-успешен. Пожелавам и успех и съм сигурен, че ще я видим като Министър-председател на България“.