“Целият хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка. Хиляди хора ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни”, каза Борисов

Борисов инспектира Центъра за онкоболни в Петърч.

Премиерът проверява заедно с вицепремиера Томислав Дончев нов център за възстановяване на деца, който е от семеен тип. В него има условия за спорт, плувен басейн и всички удобства, за да бъдат децата със семествата си.

По време на инспекцията местен жител специално спря, за да поздрави премиера и му пожела: „Жив и здрав да си! Като работиш и строиш, ще има къде да се снимаш“, отчете мъжът от Петърч. „Имате много подкрепа и ви обичат хората. Младите сме с вас“, отчете още думите му бяха подкрепени от кмета на Петърч и заместниците му.

„В общината ни се върнаха много млади хора. В администрацията ни средната възраст е 35 години. Това говори повече от всичко“, казаха те и отчетоха, че софиянци идват да работят в община Костинброд.

Борисов пък ги зарадва, че скоро част от магистрала „Европа“ ще бъде отворена и така още по-лесно ще могат да се придвижват. След това обеща да ремонтира и околните пътища.

„Това толкова ги дразни другите – че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме. Затова искат оставка, но няма да има, защото не виждат кой е по-способен. Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им отставя да управляват. Но идват тежки времена и не можем да оставим държавата при тази световна криза на който и да е. Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка. Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни. Хората ги е страх“, обяви премиерът Бойко Борисов.

Очаквайте подробности!