Едни ще кажат: „Ама, какво толкова, крив бордюр, не е кой знае какво. Ти знаеш ли колко по лоши неща има от крив бордюр?“. А други ще кажат: „Ееее, сякаш не помните колко зле беше бул. „Монтевидео“ преди. Вижте го сега как е светнал! Е, не е точно светнал, ама е много, много по-добре“.

И трети ще се обадят: „Ама, аман от негативизъм. Аман от хора, които не виждат хубавото, а са се вгледали в един бордюр“.


На едните, на другите и на третите ще кажа, че тези хора пишат закони така, както правят бордюри – криво, калпаво и на тъмно. Днес не бяха допуснати представители и на Демократична България, и на граждански организации на заседание на правната комисия относно промените в изборния кодекс. Независимо от факта, че те бяха поискали да присъстват и имат правото да присъстват.


„ГЕРБ“ искат да правят избори на тъмно, за да могат да продължат да правят кривите си корупционни бордюри.


Всеки един вик #оставка е срещу тази убиваща ни некадърност, която овластените нескопосници имат наглостта да ни представят като постижение.


Викайте повече, за да си отиде веднъж завинаги управляващата ни посредственост.
Честит първи учебен ден, мили деца. Пише се „Брекзит“, а не „Брекзид“, както го пише леля ви Цвета Караянчева. Която пише неграмотно, но това не я спира да пише закони.

Мартин Димитров, Фейсбук

Източник: Frognews