ВИЖТЕ СНИМКИТЕ

Вече трудно нещо може да ни изненада в нашата държава, макар и някои действия от страна на управляващите все още да будят недоумения сред малцина.

След купищата изцепки на премиера и шефката на българския парламент Цвета Караянчева, както и на почти всички придружаващи ги партийни лица, сега на небосклона изгря нова ГЕРБ звезда. Става дума за заместник областната управителка от партията на Бойко Борисов Антоанета Янчева, която реши да цъфне почти чисто гола на „story“ във фейсбук. На снимките Янчева се показва по гол задник само по прашки и плаши местния електорат с големите си гърди.

“Че властта заслужава един хубав секс няма спор, но тая буквално си го проси!““То бива простотия ама те минаха всякакви граници““Борисов ако не избира бандити си избира шаврантии, това е положението!“. Това е само малка част от стотиците коментари под голите снимки на Янчева.

Нека припомним, че „областната стриптизьорка“ и преди е била обект на пикантен интерес от страна на местните медии. Първо тя бе разследвана от журналисти как е придобила редица апартаменти в Петрич, а след това как си е купила луксозен Mercedes. Препоръчваме на Янчева възможно най-бързо да смени работата и да намери своето ново професионално поприще на улицата на червените фенери в Амстердам.