Въпреки медиите рупори на властта тук-там в новинарския поток се прокрадва и истината за това къде е България след 10 години властване на кликата около Бойко Борисов, установи Narod.bg.

Реалността не е розова – 90% от българите са унижени, уволнени, измамени и натикани в блатото на мизерията. Статистиката не е преувеличена, достатъчно е да се огледаме, за да видим в какво се е превърнал народът от нечовешката корупция на хунтата на Бойко от СИК.

Един от уважаваните у нас и по света скулптори – университетският преподавател и част от „Отровното трио” – проф. Велислав Минеков, ни направи труда да извади своята социология за случващото се, която платените професионалисти манипулират както им е угодно и според получения от властта кеш.

Ето какво написа проф. Минеков във фейсбук:

90% – пострадали от управлението. Окрадени, уволнени, заплашвани, унизявани, принудени, подценявани, изнудвани, измамени, унищожени съдби, мизерия и пренебрегнато самочувствие.

6% – верни и последователни в политическо естество, разноцветни.

2% – психично разстроени, маниакално депресивни със смутена душевност.

2% – разни, с неясно присъствие.

Това мое изследване ще бъде поставено в мизерен политически коментар, но това е факт.

Политическите представителства, съпътстващи протеста в неговото начало, изчезнаха и изоставиха протестиращите.

Замъгленият разум ще потърси в отчаянието си реализация в странични за евроинтеграцията ни фактори и желание за нов, но шаблонен проект за диктатура на пролетариата.

Конспирациите на управляващата мафия, биха превърнали същата в наследница на пожелан от масите спасител.

Време е за избор, винаги сме го имали, но никога не беше пожелан публично поради страх и желание за оцеляване.

Съберете кураж.

Обещавам ви, че утре ще има.


Източник: Narod.bg