Не знам дали е истина, пише го в един сайт, но си струва НАП да провери. Оффф, извинете, забравих, че на НАП му хлопа шкафчето в такт с шасито на жипката.

Но все едно, нека ви кажа все пак, че в този сайт пише, че от 3 месеца Борисов плащал по 8 млн.лева месечно за кризисен ПР. Ако това е вярно мисля, че е време Бойко да звънне на тримата “ПР експерти” – собственици на въпросната фирма и хубаво да ги ошамари – ама, така, директно, без предисловие, ела тук и бой!

Ако пък го правят в името на “пералната”, то тогава разбирам, защо ПР – експертите, всъщност нищо не разбират.

Щото, уважаеми хора, 8 млн.лева са нищо пара месечно, щом говорим за ПР на хора като Цвета, Главчев, Дариткова, Жоро Марков, Лъчо Мозъка, АлЙо и самия Бойко. Тея и с 24 милиона златни несебърски рупии месечно, пак не можеш да ги оправиш! Просто няма как да правиш ПР срещу природата! Кърджали винаги ще те надговори!

Не знам, не знам, много пара у нас, много ПР!

Представям си какво ще стане около Хелоуин. Най-вероятно от “Лели – ГЕРБ” ще разпращат тиквено пюре на симпатизанти по пощата. Как да кажа – ще направят тиквен флашмоб. А после пък пик разбира се ще напише – “Бомба! Стотици милиони поздравиха премиера с празника на площада в Банкя! Борисов ги почерпи с фурми!”

За 8 милиона, толкова! За по-добри резултати – анекс!

Васил Петев

Източник: Афера