Свободата да изразяваш мнението си – това бе една от идеите, които Борисов изрази днес по време на обиколката си из страната. Борисов потегли и към язовира, който захранва Габрово, веднага след като инспектира новия храм в града.

Там двамата с Томислав Дончев се увериха, че съоръжението е пълно и градът не е заплашен от безводие.

Нужда от пари за водната криза в Севлиево.

Борисов посочи категорично, че трябва да бъдат отпуснати средства, с помощта на които да се преодолее водната криза в град Севлиево и околностите. До момента 10 милиона са били отпуснати, но осигурената вода не е достатъчна.

Заявката за пари идва след поредната порция критики. ФрогНюз припомня, че вчера например, в ефира на Българското национално радио журналистът Мартин Карбовски посочи, че е недопустимо властта да продължи да управлява при неспазване на обещанията за вода и пътища. Като пример бе дадено Севлиево.

„Недоволни винаги ще има и щом могат да си изразяват недоволството, значи има недоволството. А родителите им на сегашните недоволни едно време направо ни смазваха. Дори един виц не можехме да кажем срещу властта. Сега са на площада и си казват когато, където и каквото искат“, посочи Борисов.

Източник: Frognews