Съпругата на средния от тримата братя Маргини – Красимира Асенова Маринова, най-изненадващо се оказа протестърка, показва бърз поглед на WOW-media на личната й страница във Фейсбук.

 

Законната жена на Димитър Маринов, който е най-малко известния от тримата братя, двама от които и до днес са лица на СИК, от където пък също тръгва кариерата на настоящия премиер Бойко Борисов, най-откровено зове за неговата оставка. Всеки може да види във фейсбук, че в профила си г-жа Маринова директно се подиграва на Борисов, както и на мерките му за борба с коронавируса и помощите му от 50лв. за пенсионерите. Тя иронично го нарича ръководителят като в същото време не жали и шефката на парламента Цвета Караянчева, която пък призовава да си направи своя партия с абревиатурата ПКП.

  По професия Маринова е джаз певица и обича да демонстрира трите си хобита – лов, риболов и байкърство. От снимки в социалната мрежа да се види, че Красимира и Димитър Маринови много често обикалят България в компанията на своята рокерска дружинка.

 Нека припомним, че един от най-близките доскорошни приятели на премиера Бойко Борисов – Иван Саздов, също обича да се представя за моторджия. Не е ясно обаче всички рокери ли вече са опозиция на премиера слънце, както и дали мнението на Красимира Маринова съвпада с това на бившите колеги на Борисов от СИК – братя Маргини.