Бившият шеф на Българска банка за развитие Стоян Мавродиев, около когото скандалите никога не свършват, хапна вчера по обяд вкусна гръцка фюжън кухня в един от най-баровските ресторанти на първия ръкав на п-в Халкидики.

  Ресторант „Марина“ минава за едно от най-тежкарските заведения за хапване на целия ръкав, като в момента то работи само през уикенда, тъй като по обясними причини в момента в този район няма никакви туристи.

Гъзарската таверна се намира в градчето Неа Потидеа, което пък чисто географски обозначава началото на първия ръкав на Халкидики – Касандра. В „Марина“ са се хранили почти всички български политици, олигарси и по-обикновени престъпници. Мястото е добре известно със своята безупречна кухня и с различните вариации върху иначе познати и традиционни гръцки блюда. В този баровски ресторант освен, че може да хапнете изключително скъпи и редки риби, така може и да се насладите на невероятна паста с трюфел.

  Именно тук вчера вкусно хапна и бившият шеф на ББР Стоян Мавродиев. Излишно е да напомняме абсолютно всички скандали, в които бе забъркано неговото име, но нека само напомним, че преди няколко месеца той изхвърча от шефското място в банката след изричното нареждане на премиера Бойко Борисов. Тогава стана ясно, че незнайно защо и как, като шеф на ББР Стоян Маврдоиев е отпуснал изгоден кредит на стойност 70 милиона лева на никому неизвестна колекторска фирма. Въпреки шумът в медиите по случая обаче, така и нищо не се промени.

Малко след този скандал пък бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски съобщи, че бил продал на Мавродиев две къщи на първия ръкав на п-в Халкидики. Същият ръкав, на който вчера Мавродиев бе засечен да си хапва сладко, сладко различни вкуснотии.

Бившият шеф на ББР, разбира се, не бе сам на този късен обяд, а бе в приятна дамска компания, като след него по наше впечатление, Мавродиев не потегли обратно към България, нито пък към Солун. Интересно, къде ли е спал Мавродиев? Може би на хотел, макар, че нито един такъв тук не работи. Сигурно пък ексбанкерът е спал в къщата на някой свой прител в Касандра. Логично е да е така,тъй като Мавродиев няма нищо на свое име на този полуостров.

Wow-media.bg поздравява господин Мавродиев с професионалния избор на ресторант и му желае дълъг и нестихващ апетит!