Синът на Катето Евро и водещ на предобедно предаване по бТВ Александър Кадиев, известен още просто като Сашко, е новата напираща звезда на политическия небосклон на ГЕРБ. Това научи wow-media.bg от свои перфектни източници от най-близкото обкръжение на актьора-телевизионер

Според източниците ни Сашко Кадиев имал сериозни намерения да намери бъдеща реализация в политиката, като за целта актьорът бил избрал за своя ракета-носител партията на Бойко Борисов. Той неколкократно бил споменавал пред приятели, че след като Калин Вельов бил станал депутат, не виждал никакви проблеми и той да влезе в парламента.

Както е известно Кадиев не крие своите симпатии към Борисов и антипатии към протестиращите. Сашко многократно е заявявал в ефир, че не подкрепя протестите и не харесва лидерите им.

“Още един “шарен чорап” след Вельов напира за Народното събрание! Не ни стигнаха Караянчева, Вельов и Будинов, а сега за да стане шоуто пълно ни трябва и Сашко Кадиев!” “С тези думи известен български актьор изкоментира политическите амбиции на Сашко Кадиев.

Същевременно други наши източници ни разкриха, че идеята “Сашко-депутат” е била много сериозно приета и от неговата майка Катерина Евро, която присърце приела задачата да набута своето отроче в бъдещия парламент.

Дали още един “шарен чорап” ще пише законите у нас, тепърва предстои да видим.