С ексклузивна снимка успя да се сдобие единствено wow-media.bg направена буквално преди минути на летище Варна. На фотосът се вижда, как един от тримата  „отровни“ Арман Бабикян седи и разгорещено разговаря с шефа на партията на Слави Трифонов, Тошко Йорданов, както и Виктория Василева, която пък е секретар на партията „Има такъв народ“.

Снимката е направена тази вечер към 21:30 на Летище “Варна”

Според доверени източници на wow-media Арман Бабикян е пристигнал във Варна със задача да започне съвместна работа с Тошко Йорданов по организацията на партийни структури в региона.

Снимката, която виждате по-горе е нагледно доказателство за общите планове на „Отровните“ и Трифонов да играят съвместно на предстоящите избори в края на март, 2021г.

В същото време днес някои онлайн медии съобщиха, че Кирил Домусчиев и Слави Трифонов са все по-често засичани заедно в любимия ресторант на шефа на КРИБ „Есте“.

Ако добавим към това и предположението, че според твърдението на запознати, „триото“ по неизвестни причини е загубило благоволението на пребиваващия в Дубай хазартен бос Васил Божков, както и съвсем новото и прелюбопитно медийно сътрудничество между Цветан Цветанов и говорителя на Цветан Василев Огнян Стефанов, се очертава една много интересна изборна пролет.

Снимка и текст: wow-media.bg