След разгорелия се снощи фейсбук скандал, в който Миглена Каканашева – Мегз обвини журналиста Мартин Карбовски в сексуален торзмоз, алкохолизъм, наркомания и платен медиен лобизъм в полза на президента Румен Радев, днес драмата се разраства и на страницата на WOW-media.

 С редакцията ни се свърза 30-годишна жена, която ни разказа, как преди няколко години Карбовски е оказал арогантен натиск и откровен секс тормоз върху нея с идеята да си изпроси орална любов.

„Ти как духаш с тези остри зъбки, които имаш? Трябва да ми покажеш…“

С тези думи популярния журналист се бил обърнал към въпросното момиче по време на купон в центъра на София, където девойката случайно била попаднала със своята сестра.

„Той не спираше да пие, беше изключително арогантен с жените, а с мен си беше директно нагъл, като откровено си просеше орална любов“, разказва жената, пожелала анонимност по обясними причини.

В същото време от години в София е публична тайна, че Карбовски злоупотребява с алкохола и определени вещества, както и че най-редовно безпардонно си проси секс, не само от плеймейтки, но и от почти всички жени, с които се запознае.

Друга наша свидетелка пък разказва, че Мартин Карбовски не само обичал да се хвали с политическите си контакти, в частност тези с президент Румен Радев, но и със своите ъндърграунд връзки. В пияно състояние той многократно гръмогласно бил съобщавал за близките си контакти с братя Маргини от СИК.

Очаквайте още разкрития по скандала!