Бившата телевизионна журналистка Соня Колтуклиева , която само до преди няколко години се изживяваше като луда опозиция на Делян Пеевски и Бойко Борисов, днес вече е от тяхния отбор.

Последното е напълно видимо от Фейсбук статусите на бившата журналистка от БНТ.

Само преди малко повече от година Соня Колтуклиева не спираше да атакува управлението на Борисов, а днес го хвали с пловин уста , но пък с цяло гърло плюе по президента Румен Радев. Според запознати с житие-битието на Колтуклиева причина за тази нейна метаморфоза, както обикновено са парите.

Според източниците ни тя била добре платена от централата на ГЕРБ ( преди малко повече от година стана публично известно , че сайта на Соня Колтуклиева има ПР договор за медийно обслужване на ГЕРБ), но не се ограничавала само с партията на Борисов,а ПР-ствала още и на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. За услугите си тя получавала сочни суми, с които да угажда на псевдобаровския си живот.

Нека припомним, че Соня Колтуклиева прекарва по-голяма част от времето си при своя съпруг в Лондон, а там както вички знаят не е евтино. Именно , за да угоди на нарастващите си финансови апетити, Колтуклиева адекватно се пренасочила в работа за доскорошните си политически врагове.

Публична тайна е, че застаряващата журналистка отдавна има традицията да работи само за онзи, който плаща най-добре. Навремето тя обслужваше оръжейния търговец Младен Мутафчийск и избягалия в чужбина банкер Цветан Василев както и десетки други баровци с дебели портфейли.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here