Сагата продължава с пълна сила

Преди броени дни Миглена Каканашева, по-позната като Мегз, отправи тежки обвинения към Мартин Карбовски в социалните мрежи. В своите публикации дизайнерката твърди, че журналистът я е изнудвал за секс, за да продължи да ѝ предоставя поле за изява в родния ефир.

Според нейната версия, причината, поради която почитателите ѝ няма да я видят повече във „Втори план“, е, че тя е отказала на искането му. В изказването си обаче тя намеси имената на няколко плеймейтки. По думите ѝ преди време водещият ѝ е доверил, че за разлика от нея, те са се съгласили да бъдат интимни с него.

„Твърди, че Николета Лозанова, Нора Недкова, Михаела Тодорова и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с ду**не, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не ду**м за слава“, написа тогава Мегз.

Скоро, след като Каканашева нападна Карбовски, носителката на титлата „Мис Плеймейт“ за 2019 – Михаела Тодорова, използва своята Фейсбук страница, за да информира, че това не е вярно.

„С Мартин Карбовски съм имала само и единствено професионални отношения! Това е, което ще кажа по темата“, гласи посланието към стопкадър от шоуто с нейно участие.

Сагата обаче, съвсем не приключва тук, тъй като преди броени часове различни медии разпространиха екранни снимки, съдържащи част от кореспонденция между Мегз и Михаела, провела се в приложението Viber, след разразилия се скандал. По всичко личи, че скрийншотовете са направени от телефона на моделиерката. От тях обаче може да се разбере единствено написаното от Тодорова, тъй като другата участничка в разговора ѝ отговаря с гласови съобщения.

„Искам това нещо да се изясни, ако той наистина говори тези неща за мен и разпространява тази информация пред хора. Аз ще си търся правата и няма да оставя нещата така“, заканва се в чата еротичния модел.

Очевидно Тодорова възнамерява да реши казуса по съдебен път. Освен това иска Каканашева да бъде свидетел в евентуалното дело. Това става ясно от следващите ѝ съобщения.

Източник: fakti.bg