Ветко Арабаджиев е в стабилно състояние, като действително е прекарал Ковид, но симптоматиката на заразата е почти изчезнала, научи от свои източници wow-media.bg.

Нека припомним, че вчера почти всички медии съобщиха, че подсъдимия за данъчни измами и пране на пари Ветко Арабаджиев е в реанимация в много тежко състояние. Според същата информация Арабаджиев бил със завишени туморни маркери, което пък допълнително усложнявало здравният му статус.

В същото време от свои добре усведомени източници wow-media.bg научи, че ситуацията около здравословното състояние на Ветко Арабаджиев далеч не е толкова драматична, както първоначално съобщиха в медиите. Вярно е, че за определен период от време той действително е имал по-тежки проблеми, но в момента това далеч не е така. Както хиляди други у нас и в чужбина Арабажиев е изкарал Ковид-19, но състоянието му е стабилно. Що се отнася до информацията, че хотелиерският бос е имал изключително завишени туморни маркери, по думите на нашите източници тази новина е крайно преувеличена, а Арабаджиев от години страдал от доброкачествено заболяване свързано с простата.

В същото време неговата половинка Маринела Арабаджиева, която от няколко месеца се намира с мярка “домашен арест”, пък не спира да залива личната си страница във Фейсбук с ретро снимки от луксозното минало със своя съпруг. Маринела почти всеки ден поствала нова снимка с Ветко, като по този начин изразявала огромната си любов към своя съпруг,който пък още се намира зад решетките.

Вижте някои от снимките публикувани от Маринела Арабаджиева от личната и страница във фейсбук:

Няма налично описание.
Няма налично описание.
Няма налично описание.
Няма налично описание.
Няма налично описание.
Няма налично описание.
Няма налично описание.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here