Бояна Шарлопова може да е еднакво изкусителна в елегантна рокля и по пижама. В това се увериха за пореден път нейните последователи в социалните мрежи, където блондинката лъсна по ефирна пижамка и разпали за нула време страстите, пише show.blitz.bg.

Причината за фотоса ѝ се оказа обаче доста специален. В този вид вдовицата на милионера Стефан Шарлопов посрещна 44-ия си рожден ден в домашна обстановка и в компанията на част от децата си.

Красавицата получи неочаквана изненада от децата си, която веднага сподели в мрежата, защото тя включва домашно приготвена торта и видео връзка с всичките ѝ близки приятели, които ся я поздравили за празника.

Вдовицата на Шарлопов отпразнува 44-ия си рожден ден по секси пижама (СНИМКА)

“Едно прекрасно начало на 44-тия ми рожден ден! Имам най-прекрасните деца! Обичам ви! Благодаря за уникалната изненада, с която ме стоплихте и ме направихте изключително щастлива и специална! И благодаря на всички приятели участници в нея! Не бях чувала толкова добри думи за себе си! Какво друго му трябва на човек от здраве, семейство, любов и истински приятели!?”, написа Шарлопова в профила си.