Овен – Денят обещава да премине спокойно.  Изпълнени сте с жизненост и енергия. Ако имате несвършена работа, сега можете да й се посветите. Бъдете сдържани в думите и действията си и няма да имате никакви проблеми.

Телец – Денят обещава да мине безпроблемни. Вие сте изпълнени с енергия и бодър дух. Ако имате недовършена работа, спокойно можете да я довършите. Бъдете умерени в приказките и действията си и късметът няма да ви обърне гръб.

Близнаци – Нужно е да преосмислите някои неща на спокойствие, преди да предприемете нови действия през идващата седмица. Ако имате лошо настроение, не позволявайте на себе си да прехвърлите раздразнението си върху близките си.

Рак – Днес е особено подходящо да  се погрижите за членовете на семейството, да предприемете заедно действия без значение дали за работа или за забавление. Общите семейни радости ще направят деня ви по-интересен и по-приятен.

Лъв –Звездите предричат благоприятно развитие на деня. Готови сте да разчупите рамките на обичайното и монотонното. Разговор с приятели ще ви вдъхнови, ще се събуди желанието ви за приключения.

Дева – Започнете деня с ясни приоритети. Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не се поддавайте на импулсивни желания. Добро време за интимни разговори, медитации и релаксираща почивка.

Везни – Може би сте обхванати от противоречиви идеи. Трудно ви е да решите какво да правите в този ден. Опитайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви.

Скорпион – Имате склонност да отдавате твърде голямо значение на малките неща, да правите често от мухата слон. Погледнете обстоятелствата отстрани, възможно е вашето безпокойство да е напразно и решението на проблема да бъде много просто.

Стрелец – Изпитвате непреодолимо желание за свобода. Нужно ви е да изпитате нещо необичайно, което да освежи чувствените ви възприятията ви за света. Срещнете се с приятели, излезте на разходка, занимавайте се с нещо увлекателно. Използвайте въображението си.

Козирог – Ако решите да изразявате мнението си, не изпадайте в излишни подробности, ограничете се до общата картина. През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания, но не бързайте да се впускате.

Водолей – Възможно е плановете на вашите приятели да ви заинтересуват и да решите да се присъедините към тях. Ако почувствате излишък от енергия, вкарайте я във физически действия. Все пак не прекалявайте.

Риби – Чудесно е, когато давате предимство на разума, но днешният ден ви насърчава да послушате сърцето си и да се доверите повече на интуицията си. Усмивката ви ще бъде едно от най-силните оръжия за постигане на целите ви.

Източник: Tribune.bg