Овен – Ще почувствате тежестта на отговорността, но ще се справите добре. Понякога ще ви се струва, че около вас има твърде много хора, с които трябва да общувате и в момента бихте предпочели да работите сами.

Телец – Често ще говорите с ентусиазъм за вашите идеи и планове. Не всеки ще ви разбере, така че внимавайте на кого казвате. Бъдете отворени за различни предложения. Вашето здраве е последното нещо, което трябва да пренебрегвате.

Близнаци – Сега не е моментът да предприемате решителни стъпки, най-добрата стратегия е да отстъпите за малко и да наблюдавате как се развиват събитията в личния ви живот. Изчакайте, докато интуицията ви подскаже, че моментът е подходящ.

Рак – Днес трябва да бъдете по-внимателни от обикновено във всичко: в разговори, по време на работа, при пътуване. Изглежда, че всичко е по силите ви, но трябва да изберете приоритети, за да не се претоварвате.

Лъв – Ако търсите поддръжници на вашите идеи, възможно е да се срещнете с хора, които споделят вашите интереси. Можете също така да разчитате на покровителството на хора с власт и високо положение. Всичко, което трябва да направите, е да се представите в благоприятна светлина.

Дева –Различни дребни неща могат да развалят настроението ви, например бъркотията в къщи може да доведе до кавга с членовете на семейството. Понякога са необходими компромиси. Би било погрешно да купувате неща, за да се утешите – може да се окажете с празни джобове.

Везни – Влиянието на Сатурн ви дава организираност и целенасоченост и ви мотивира да работите по дългосрочни планове. Що се отнася до личния ви живот, ще изживеете радостни моменти. Насладете се на подкрепата на звездите!

Скорпион – Не позволявайте на другите да ви обвиняват за всичко, понякога и те са виновни. Не забравяйте да бъдете отворени за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми. Съгласуването и на двете страни е трудна, но не и невъзможна задача.

Стрелец – Ще се изнервите, когато трябва да общувате и да си сътрудничите с другите. Най-вече защото не всичко ще тече професионално от тяхна страна. Дори тялото ви да е претоварено, когато си вземете заслужена почивка и релаксация, ще се почувствате напълно освежени.

Козирог – Очакват ви приятни изненади, неочаквани съвпадения, от които можете успешно да се възползвате. Вие сте креативни, често намирате неочаквани, но абсолютно верни отговори на въпросите, които биха объркали другите.

Водолей – Бъдете наясно какво наистина искате и какво можете да направите, и намерете златната среда. Малките разочарования ще бъдат с незначителен характер и вие ще ги компенсирате с добри влияния в други области на живота.

Риби – Въпреки че понякога ще се чувствате разочаровани от обстоятелствата, хората и събитията, бъдете отворени и вярвайте, че може да се случи нещо красиво. Тогава ще ви се случи. Кажете на партньора си, че имате нужда от малко внимание. Може под формата на масаж.

Източник: Tribune.bg

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here