Днес е подходящ ден за: творчество, нови идеи и хоризонти, веселие, общуване с близки, разрешаване не противоречия, ново начало, публични изяви, гости, общуване с природата

Овен
Изкушавате се да казвате неща, които някой ви е доверил, само за да се харесате на друг човек. Дали е почтено, не предавате ли доверието на човек, който ви вярва е въпросът на повърхността, по-важният въпрос е – какво ще спечелите? Може би ви е страх от изоставяне? Понаблюдавайте се известно време.

Телец
Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайковци, защото ще влошите отношенията си с близките. Има и други начини да се покажете.

Близнаци
Имате нужда от интелектуално признание и ще правите всичко възможно за това. Хубавото е, че хората инстинктивно ще ви разбират и приемат. Хубав ден за вас.

Рак
Лесно ще губите самообладание заради дреболии, а точно днес не ви е нужно. Овладейте се, поне това го можете до съвършенство. Удобен момент за приключване на дейности, проточили се твърде дълго.

Лъв
Прекалено импулсивни и непрактични ще сте днес. Ще пръскате енергията си за неща, които ще зарязвате без причина. Май имате нужда някой да ви контролира по изкъсо.

Дева
Твърде подозрителни сте към хората около вас, а това определено не ви прави любимци. Всъщност и на вас самите не помага. Опитайте да погледнете на нещата с чувство за хумор.

Везни
Доста рязко ще се държите с околните. Гледайте да не нараните някого по невнимание. Избягвайте да правите забележки на хората, които обичате, има и други начини да им кажете истината.

Скорпион
Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това само ще провали денят ви. Има толкова прекрасни неща, заради които си струва да живее човек. А защо не направите един списък с положителните си качества?

Стрелец
Доста рязко ще се държите с околните. Гледайте да не нараните някого по невнимание. Избягвайте да правите забележки на хората, които обичате, има и други начини да им кажете истината.

Козирог
Ще сте много любвеобилни и очарователни, но това в един момент може да бъде разтълкуване погрешно от околните. Не се впускайте в дълги обяснения, но и не изпадайте в терзания. Просто оставете нещата на собствения им ход.

Водолей
Склонни сте да заемате отбранителна позиция. Вместо да се оправдавате без нужда, просто бъдете горди със себе си. Трябва ли да се срамувате от постъпките си и то точно вие, новатрите. Извикайте смелостта и чара си. Едното от двете със сигурност ще успее.

Риби
Ден за довършване на започнатото. Енергията като цяло е слаба, затова не се претоварвайте, правете нещата бавно и последователно.

Източник: astrohoroscope.info