Овен – Обхватът на отговорностите в работата нараства, но вие сте в състояние да се справите с всичко това, имате достатъчно енергия и ефективност. Бъдете по-тактични с околните днес, не бива да правите груби забележки.

Телец – По отношение на личния живот, благодарение на общителността и добронамереността ви, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол. Този ден сякаш е специално създаден за общуване, нови запознанства, срещи с много различни хора.

Близнаци – Важно е да планирате правилно деня си, оставяйки си време за почивка: преумората може да доведе до грешни решения, необмислени действия. Това е добър ден за закупуване на някои полезни неща за вашия дом, например мебели и домакински уреди.

Рак – Не разчитайте на късмета, разчитайте само на себе си. Успехът ви очаква само ако работите упорито. Нещата могат да станат сложни, ако не поемете отговорност и не завършите задълженията си навреме.

Лъв – Подхождайте практично към всичко, не пропускайте дори и най-малките подробности. Нямате търпение за оплакванията и проблемите на други хора, защото дори не сте сигурни как да решите своите.

Дева – Ако решите да докажете своето превъзходство, ситуацията може да стане неприятна. Като направите пренебрежително изявление, можете да провокирате конфликтна ситуация, въпреки че вярвате, че сте добронамерени.

Везни – Изслушвайте мненията на другите, правете си изводи, но действайте въз основа на собствените си интереси. Може да сте твърде уморени, така че това е истинската причина за вашето оттегляне.

Скорпион – Бъдете по-внимателни. Лунното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение.

Стрелец – Бихте искали да си починете и да се отпуснете, но няма много шансове за това, защото денят обещава да бъде активен. Малко търпение няма да ви навреди днес. Дори нещо да се обърка, вие сте в състояние да решите разумно всеки възникнал проблем.

Козирог – Спокойни сте и съсредоточени и можете да се справите с всичко, без паника или безпокойство. Бъдете отворени и за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми.

Водолей – Планетарният фон е конструктивен и трябва да ви помогне да се движите динамично и уверено към реализацията на новите цели, които наскоро сте си поставили. Вашият оптимизъм и положителна енергия са като магнит за противоположния пол – очаровате и завладявате, без да осъзнавате.

Риби – Днес ще сте твърде чувствителни дори към най-незначителни неща. Приемайте нещата по-философски и по-спокойно. Никога не се съмнявайте в себе си, дори ако не винаги разполагате с правилния отговор веднага.

Източник: Tribune.bg