Овен – Всичко е възможно, но нищо не е сигурно. Космическите елементи показват, че ще проявите наивност в дадена ситуация, което може да означава последствия за вас на един по-късен етап.

Телец – Ще бъде емоционален ден за мнозина. Когато сте спокойни, вие сте толерантни и лесно приспособими към характерите на другите и обстановката, но днес може да бъдете предизвикани по болезнен за вас начин.

Близнаци – Днес ще трябва да използвате чувството си за хумор и чара си, за да успокоите напрежението около дадена ситуация. Може да се почувствате неудобно от някои препятствия. Решението на проблема може да е чрез пускане на малка шега и усмивка на лицето.

Рак – Понякога всичко прилича на буря, но след бурята често се появяват най-красивите слънчеви лъчи. Придържайте се към своите убеждения и не позволявайте на другите да ви влияят. Не се отказвайте от мечтите си, а напротив, преразгледайте ги.

Лъв – През целия ден ще бъдете спокойни и позитивни. Каквито и да са вашите начинания, очаквайте успех днес. Ще бъдете в центъра на вниманието през следващите няколко дни. Опитайте се да не се поддавате на аплодисментите, които ще получите. Скромността краси човек.

Дева – Изглежда, че днес трябва да правите всичко по едно и също време. Тогава обаче ви трябват още един чифт ръце, както и ден, който продължава повече от 24 часа. Вашите нерви ще трябва да платят цената за такъв товар. Не можете да си позволите това.

Везни – Днес може да ви бъде трудно да запазвате самообладание. Или се притеснявате за дреболии и после се ядосвате на себе си, или се обиждате на онези, които просто са неразбрани. Всичко това ви затруднява да се съсредоточите върху нещата, които изискват вашето внимание.

Скорпион – Дразнещо е, когато видите, че някои малки проблеми от миналото остават нерешени. Днес ще имате сили и смелост да се изправите срещу тях. Най-добре е да ги прегледате и да видите дали заслужават вашето внимание толкова, колкото си мислите.

Стрелец – Не във всички получени съвети си струва да се вслушате, но е важно да обърнете внимание на вашата собствена интуиция. Следобед ще бъде полезно да се съсредоточите върху семейните въпроси, решаването на домакинските дела.

Козирог – Възможно е да мислите по различен начин от партньора си. Защо не се възползвате от днешния ден и не погледнете на връзката си от друг ъгъл? В крайна сметка няма нищо лошо в това, че вашите желания не са напълно еднакви. Това е просто временно.

Водолей – Може би някои проекти се развиват по-бързо, отколкото сте предполагали. Но те също се нуждаят от вашия контрол. Днес трябва да видите по-ясно какво сте постигнали до момента. Може да се изненадате.

Риби – Днес ще бъдете малко стресирани, защото някъде дълбоко в себе си ще знаете, че ви очакват много недовършени дела. Инстинктът ще ви подскаже, че сега е точното време да завършите това, което сте започнали.

Източник: Tribune.bg