Овен – Притежавате способността да вземате разумни и целенасочени решения и винаги намирате правилния подход за действие. Не си позволявайте обаче да се държите прекалено самоуверено или небрежно към другите.

Телец – Плановете, които правите, е малко вероятно да бъдат реализирани незабавно. Ситуацията обаче постепенно се променя към по-добро, така че просто бъдете търпеливи. Възможно е да получите неочаквано предложение за нещо.

Близнаци – Отварят се нови възможности, но не винаги знаете как да се възползвате от тях. Не бързайте да вземате решения. Има нужда първо да обмислите нещата добре, за да знаете как да постъпите правилно.

Рак – За мнозина денят ще е добър, въпреки че не е изключено да се появят някои дребни проблеми. Подходящо време да обменяте информация, да търсите решение на текущите задачи. Не се захващайте с това, което не ви лежи на душата.

Лъв – Способни сте да постигнете много, но в някои случаи ще трябва да положите повече усилия от обикновено, за да постигнете успехът, който ви трябва. Колкото по-малко прибързани решения и необмислени думи – толкова по-добре.

Дева – Нещата, които се надявате да свършите бързо, може да се окажат по-сложни, отколкото очаквате. Никой няма да започне да вади кестените от огъня заради вас, колкото по-рано осъзнаете тази истина, толкова по-добре.

Везни – Обръщайте по-малко внимание на дреболиите, мислете повече за това, което има значение. Много зависи от способността ви да избирате приоритети, да хванете основното. Имате достатъчно опит и здрав разум, за да вземете решенията сами.

Скорпион – Днес е актуално правилото: „Който търси, намира.“ С повече активност ще постигнете желаното, но трябва да действате много внимателно. Силовите методи няма да ви доведат до успех. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете.

Стрелец – Днес може да ви се открият нови перспективи. Подходящо е за срещи и разговори с приятели и познати. Добро време за развлечения, търсене на удоволствия и изобщо за смяна на обстановката.

Козирог – Време е да оставите миналото и да се фокусирате само върху бъдещето. Винаги обмисляйте важните неща спокойно и внимателно, така ще преодолеете всякакви последици, преди да ги приложите на практика.

Водолей – Не е изключено днес да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Ако действате внимателно и търпеливо, вие сте в състояние да преодолеете усложненията. Талантът за импровизация е особено полезен при решаването на проблемите.

Риби – Ако не се поддадете на безпокойство и тревожни мисли, денят ще е спокоен и добър. Подхождайте творчески към нещата, използвайте импровизация. Подходящо време за общуване с близки приятели.

Източник: Tribune.bg