В петък ви предстои да вземете някои важни, а може би и трудни решения свързани с вашето семейство или с роднини. В повечето случаи те ще бъдат свързани с някакви промени във вашия или в техния живот, със ситуации, които предизвикват много напрежение, безпокойство, конфронтация. Някъде като фон на всичките тези събития в петък ще се движи една важна промяма в живота на всички нас, но всеки ще ч вижда или усеща по различен начин. Затрудненията днес ще възникнат предимно в живота на хора, които не могат да видят напред в бъдещето, които живеят ден за ден или безусловно са се оставили на течението на събитията в живота си, без да влагат каквито и да е било усилия за някакъв контрол над тях. В някои случаи това е добър ход, но не и сега. През този ден трябва да се внимава с всякакви здравословни неразположения, да се избягват натоварявания или ескалация на напрежението в ежедневието ви.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец или имате такъв изгряващ знак, днес ще преживеете неочаквана ситуация свързана с липсата на коректност в действията на човек, на когото сте имали доверие. Ситуацията тепърва ще има развитие. През този ден ще възникнат нови моменти във вашите парични дела. Денят ще е добър за работа или бизнес, за изпълнение на отговорни ангажименти, за нови начинания. Като цяло обаче този ден ще има различно от вашите предварителни планове развитие. За Овен предстои да получат новин или информация, която ще бъде повод за радост, удовлетворение или успокоение. За Лъв денят носи събития, разговори или преживяване свързано с дете или с млад човек. За Стрелец предстоят важни разговори свързани с нови или стари финансови дела, задължения, документи и др.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог или имате такъв изгряващ знак, в петък организирайте по-добре ежедневните си задачи. Фокусирайте се върху окончателното изпълнение на професионалните си или семейни ангажименти, доколкото това ще бъде възможно. Днес ще ви зарадва разговор с приятели, които ще споделят ваши планове за предстоящите почивни дни или нова седмица. Не са изключени гости или срещи днес и през следващите дни, което ще изиска от вас някаква подготовка. За Телец предстои ден на сериозни размисли по неприятни въпроси или действия свързани с неприятни отношения и дела. Родените под знака на Дева могат да имат един специален ден, в който сами ще намерите изход от сложна ситуация, от някаква дилема, ще получите помощ от неочаквано място или ще срещнете неочаквано важни за вас хора. За Козирог предстои ден на бавно развитие, отлив от някои планове, които сте си направили досега. Промените в живота ви могат да бъдат сериозни и в повечето случаи трудни за приемане от вас самите.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей или имате такъв изгряващ знак, в петък ще имате един по-продуктивен ден, когато много внимателно ще трябва да се следи развитието на събитията, които предстоят днес. Бъдете стабилни и сериозни на работното си място. Днес може да постигнете много, тъй като това може да бъде най-силния ви ден през седмицата. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване извън вашия град или в чужбина. Избягвайте рискове или емоционални реакции и решения. За Близнаци внимание ще изискат всички действия и решения свързани с документи, пари, влагане на средства в нещо, което може да се окаже непечелившо или фалшиво. За Везни в петък ще имат благоприятно време за развитие на семейни или имуществени дела, за покупки или подобрения, почистване, подредба, ремонти в дома. За Водолей този ден носи сблъсък на интереси с човек от дома, семейството, съсед или с човек, с когото имате някакви семейно-приятелски отношения.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби или имате такъв изгряващ знак, в петък направете нещо за собственото си самоусъвършенствуване. Покажете по-голяма независимост при вземане на решения и при изпълнение на ежедневните си задачи, но избягвайте проявите на упорство или инат. Амбициите ви днес могат да ви отведат надалеч, и дано са искрени и полезни за по-голяма група от хора. Проявите на егоизъм могат да ви докарат зависимост от други хора или от други фактори. За Рак вибрациите в петък ще благоприятстват любовни, романтични или семейни дела и преживявания. Ще общувате повече с любими хора отблизо и далеч. За Скорпион предстоят някои разочарования свързани с хора или събития, които се намират или се случват в друг град или държава. За Риби това ще бъде интересен и успешен ден, в който някои бързо развиващи се събития ще ви дадат увереност или спокойствие за бъдещето.