Мис България Ивайла Бакалова, жената до ресторантьора Веселин Денков, направи нови разкрития за къщата на Бойко Борисов в Барселона и връзката му с Мис Бикини Борислава Йовчева, която има дъщеря – Ема, от Баце.

Пред репортера на „Алфа тв“ Станислав Цанов Ивайла Бакалова директно призова Бойко Борисов да си направи тест за бащинство, за да докаже, че щерката на Мис Бикини не е негово дете.

През 2019 г. Бакалова била помолена от нейна приятелка да помогне на „едно момиче с дете” да се прехвърли да живее от Барселона в Дубай. Въпреки, че Буци купил имот и в Дубай, Мис Бикини не успяла да смени страната, защото била задължена да се омъжи за бизнесмена от шайката – 68 годишният тогава Йордан Христов. Така Бойко се опитал да тушира напиращата лавина от слухове, че е той е истинският баща на момиченцето.

По казуса „Барселонагейт” се изписаха тонове мастило. В крайна сметка мълвата, че испанската прокуратура вече не работи по престъплението, класифицирано като пране на пари, се оказа лъжа – лично опровергана от евродепутата Елена Йончева само преди дни.

Вече не е никаква тайна, че от 2013 г. досега рекламиращата бикини мома от Сандански е препрала над 5 милиона евро н палата и луксозния магазин в столицата на Каталуня – Барселона.

Знайно е още, че парите, вложени от Баце в поредната Мата Хари, са дошли от неговия придворен олигарх Георги Самуилов – Жоро Инса.

Сега остава Баце само да признае, че мръсните пари са вложени в Борислава Йовчева и в нейното дете, на което той е баща, след това случаят да влезе в дневния ред на прокуратурата, освободена от Каскета.