В петък ще ви завладеят най-различни емоции, тъй като събитията в личния ви или обществен живот ще имат неочаквано за вас развитие. Повечето от вас с лекота ще приемат промените, които ще възникнат днес, но за други ще бъде наистина трудно и това ще се отрази на настроението им. Мърморенето и търсенето на вина в други хора или в живота като цяло ще ви покаже, че все още имате много да учите и в много отношения да се развивате. Октомври носи толкова много промени (все още), така че по-бързо се адаптирайте към този нов начин на живот. Това ще бъде благоприятен ден за лечение, за възстановяване след физически, финансови, здравословни или емоционални трудности. Тези от вас, които имат дете родено под знака на Козирог, Телец или Дева ще се наложи да се откажат от един свой план свързан с него/нея или да откажат едно желание на детето си. В петък се постарайте да се радвате на малките, но важни неща в живота. През този ден ще бъде добре да планирате почивните си дни, които може да прекарате с приятели или сред природата. Любовният ви живот може да ви поднесе всякакви изненади.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате срещи с хора, които ще ви заредят с положителна енергия. Може да ви изненада неочакван разговор, предложение или подарък. Днес ще предпочитате да имате контакти с млади хора. Проблем може да възникне около пари, които няма да получите днес или ще възникне неочаквано плащане. Събития или контакти с мъж роден под огнен зодиакален знак ще успеят да ви изненадат. За Овен съвета ми е да се пази от прибързани решения и действия свързани с пари. За Лъв денят ще бъде подходящ за пътуване и въобще за излизане извън дома, за смяна на обстановката. За Стрелец предстои среща, разговор или събиране свързано с жена.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате един емоционален ден, в който вашите чувства и настроения ще определят развитието на този ден. Днес бъдете внимателни за да не загубите неща, които са важни за вас: работа, лични или приятелски отношения и др. Успеете ли да наложите стабилен контрол върху емоциите си, петък може да бъде успешен ден за вас. Конфликтите в семейството ви ще са повече от нежелателни. За Телец предстоят трудни моменти в любовта или в отношенията с любими хора, особено ако сте склонни да слушате само собствения си глас. За Дева денят носи изчистване, разрешанане на задачи и дела свързани с вещи в дома, с някакъв вид имущество или собственост, със стока и др. За Козирог петък ще изиска едно по-сериозно и отговорно отношение към работата.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък може да се окаже един много интересен ден за вас, особено ако имате изградени определени житейски цели. Днес ще имате благоприятно време за любов, за развитие на семейните си отношения, за събирания с роднини и пътувания с такава цел. Това ще бъде един наситен откъм събития ден, чието развитие ще зависи в голяма степен от разумните ви и практични решения. Напрежението на моменти ще е вследствие по-голямите отговорности, с които ще бъдете натоварени днес. За Близнаци денят ще изиска внимание при разговор или вземане на решение свързано с мъж. За Везни днес внимание ще изиска всяко противопоставяне или конфликт. Една лъжа или манипулация ще ливитира около вас, въпроса е откъде идва и защо?За Водолей петък ще бъде приятен ден за събиране с приятели в домашна обстановка.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще усетите по-благоприятните тенденции на октомври, както и промените, които идват с този месец. Ще сте настроени за любовни или интимни преживявания, ще търсите нови контакти, ако нямате реален романтичен или семеен ангажимент. Днес обаче не се опитвайте да бягате от отговорностите си, както в семейството, така и в работата си. Почивните дни са пред вас, но те не започват от днес сутринта. За Рак може да възникне неочакван ангажимент или ситуация свързана с пари или с някакъв документ. За Скорпион предтои събитие или ситуация свързана с мъж роден под знака на Риби, Рак или Скорпион или с такъв изгряващ знак, която ще изиска внимание. За Риби затрудненията, разочарованията или несъгласията ще са предимно вътре в семейството.