В понеделник ще се маркират важни събития, които ще касаят промени или събития свързани със здравеопазване, образование, благоустройство не само на вашия дом, но и на района, селото или града, в който живеете. Ще се влага много енергия и идеи в стабилизиране на важни стълбове в живота, но не всеки ще бъде готов за подобни действия и не всеки ще получи подкрепа в подобни дела. Октомври продължава да руши старото и да търси новото в живота ни, като при всеки тези промени се случват плавно, спокойно, с някаква предварителна подготовка, но при други всичко се случва по трудния начин. Помнете, това е време на растеж, преди ноември, когато нещата ще станат много по-сложни и много по-непредсказуеми. Използвайте максимално шансовете, които всеки един ден ви дава, независимо колко малки или големи са, и коя сфера от живота ви засягат. Какво вие очаквате може да се окаже коренно различно от това, което ще получите.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще имате повече ангажименти на работното си място. Това ще бъде един благоприятен ден за развитие на бизнеса или на служебните ви ангажименти. Възможно е да преживеете важно събитие свързано с човек, който живее в друго населено място. Новина или телефонен разговор може да ви провокира да се ядосате на някого, но не избързвайте с реакциите си. Родените под знака на Овен нека започнат внимателно тези седмица и в понеделник да не действат с широк размах. За Лъв изненадите ще са вид провокация да промените нещо в живота си. За Стрелец това ще бъде един важен и продуктивен ден, с много възможности за активните от вас.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог или имате такъв асцендент, в понеделник се стремете да съхраните хармония и разбирателство в отношенията си с колеги, ръководители или клиенти. Вероятно поради различни причини натоварването на работното ви място ще бъде голямо. Днес ще имате някаква изгода или ще получите помощ от страна на роднина. По-важните или по-динамични събития днес ще имат връзка с хора родени под въздушните знаци. Родените под Телец ще имат различни ангажименти, както в работата си, така и чрез държавни или частни институции. За Дева днес ще възникне възможност или необходимост от важна среща или разговор. За Козирог ще има приятни емоции или достатъчно време за предпочитани занимания.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник успеха на всичките ви действия ще зависи от предварителната ви подготовка и най-вече финансовото обезпечаване на нещата, с които ще се ангажирате. Това ще бъде благоприятен ден за посещение във финансова институция и разрешаване на проблеми свързани с пари или с финансови документи. Вниманието ви ще бъде заето от събитие или ангажимент свързан с човек, който не живее във вашия дом. В работата си избягвайте разочарование от невъзможността ви да свършите неща, които сте планирали за днес. Родените под знака на Близнаци ще бъде добре да отделят време за разговори с приятели. За Везни домашните задачи ще бъдат достатъчно много за да разпилявате времето си с други ангажименти. За Водолей това ще бъде подходящ ден за разрешаване на битови или имотни проблеми, за покупка на важни за дома или работата ви неща.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник въпреки бавното развитие на делата и ангажиментите ви, денят носи важни резултати и успехи. Днес работете търпеливо, стъпка по стъпка изграждайте основите на неща, от които ще очаквате успехи, продукция, печалба. Всичко, което ще направите днес ще се окаже важна подготовка за бъдещото ви развитие. Разходите за подобрения в дома, за ремонти или за покупка на нови вещи, няма да са “хвърлени пари на вятъра”. За Рак този ден носи неприятна новина свързана с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. За Скорпион в понеделник ще се изиска по-сериозен контрол върху собствените емоции и настроения. За Риби днес ще възникне необходимост от разговор или ангажимент свързан с дете или с млад човек.