Все повече се засилва празничното настроение, но и напрежението, съпътстващо различните промени, които се случват понастоящем на различни нива. Емоциите и чувствителността ще са засилени, желанието за действие ще бъде по-голямо. Много силно начало на новата седмица, но внимавайте да не прегорите още в нейния първи ден. Понеделник ще благоприятства планове свързани с комуникации, пътувания, чуждестранни отношения или нови професионални проекти. Ще имате добри идеи, но не бързайте към тяхната реализация преди да сте ги обмислили и огледали добре. Може да успеете в тяхната реализация, но може да преминете през моменти на сериозни затруднения и страхове, ако се окаже, че несериозно сте подходили към тяхната подготовка. Понеделник ще бъде един много интересен ден за тези, които могат да извлекат максимална полза от всяка една информация, която ще достигне до вас през този ден.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес голяма част от ангажиментите ви ще бъдат свързани с жени. Ще сте ангажирани с обещание или подкрепа, която ще дадете на човек роден под земните зодиакални знаци. Новите ви контакти или романтични познанства ще имат интересно развитие в живота ви. Днес обмисляйте внимателно всяко ваше действие и решение, което касае личния или интимен живот. За Овен началото обещава много работа и много нови отговорности. За Лъв днес ще има повод за някаква радост, удовлетворение или ще получите заслужена похвала. За Стрелец в понеделник ще бъде важно да постигнат хармония и съгласие в дела или действия свързани с жени.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще се ангажирате с изпълнението на различни ангажименти, които са важни за брака или за семейството ви. Финансовите ви дела ще се развиват благоприятно за вас и са възможни парични постъпления. Това ще бъде важен ден за вашата работа или бизнес, където ще възникнат нови възможности или ще се зарадвате на важни за вас резултати. Днес може с лекота да намерите разрешение на неприятностите си, да възстановите важни познанства, да постигнете важен напредък в делата си. За Телец денят ще изиска засилено внимание и избягване на всякаква прибързаност при реализиране на ежедневните ви дела. За Дева ще бъде трудно в емоционален план, ако се оставите капризите или личните ви желания да ви контролират. За Козирог предстои интересен разговор или обща дейност с мъж.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник може да направите неща, за които досега не сте имали кураж или увереност. Днес може да рискувате, да правите опити да промените някои неща в живота си, да въведете нови неща в бизнеса си и др. Мнозина ще се зарадват на добра новина свързана със здравето или друг голям проблем в живота на жена. Изненадите в понеделник в голяма степен ще касаят вашия дом, семейство или близък родственик. За Близнаци денят носи разговори, ангажименти или задължения към деца или по-млади хора. За Везни това може да бъде един много успешен ден, с добра реализация на личните ви планове. За Водолей днес ще се изиска повече търпение и избягване на натиск спрямо хора или събития.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще започнете деня си изпълнени с различни планове и идеи, как да приключите с някои ваши ангажименти и как да стартирате свои нови идеи и планове. Добро развитие могат да имат ваши действия свързани със семейството ви и с финансовите ви дела. Днес за някои от вас ще възникне необходимост да купят подарък или цветя по важен повод. Внимание ще изискат действия свързани с финансови документи, плащания на сметки, подписване на финансови договори – проверявайте всичко! За Рак денят носи ангажимент или специално преживяване свързано с жена. За Скорпион това ще бъде благоприятен ден за развитие на лични или професионални отношения и планове свързани с хора от различни населени места. За Риби внимание ще изискат незначителни спорове, които могат да прераснат в неприятна буря.